ZARE BERBER PRVPAT ISKRENO ZA SVOJOT PRIVATEN ZIVOT…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
04:27 Најава на нова епизода на Без Лимит
06:02 Најава на гостинот Жаре Бербер
07:03 Што значи богатство за Жаре?
10:10 Детството на Жаре
14:24 За родителите
17:45 “Судбината ми ја предвиде професорка по музичко”
21:46 Сакам да заработувам пари на рака
25:13 Воен рок
28:24 Постоиме за тие што не сакаат
32:26 Почетоците во фризерскиот бизнис
38:06 Името Жаре Бербер
39:08 Патот на музичкото поле I
43:13 Одење по невеста со Сале
46:53 Ќерката ми е крстена по Тијана Дапчевиќ
53:41 Првата песна “Колку кошта”
55:40 Приказна како почнал со пеење II
01:04:35 Типови луѓе на свирка
01:07:34 A1 и Сител. Кој те шиша
01:16:05 Зошто не ја поканил Каролина Гочева?
01:19:34 Слаткар ми напиша песна
01:23:10 Ќерка ми има астма
01:27:47 Роденден на Без Лимит
01:31:15 Амин за мекици
01:32:42 Делење ваучери
01:38:15 Најмногу бакшиш
01:40:03 Најинтересен гостин во емисија?
01:45:08 “Сакам да уживам во животот”
01:45:48 Дали одбил свирка?
01:49:14 Тоше после смртта ја доби вистинската вредност
01:53:38 Јовано Јованке
01:55:16 Професионалност на работно поле
01:57:00 Пеење
01:59:30 Како паднал во дупка
02:03:55 Концерт со српски ѕвезди
02:07:24 Жељко Јоксимович е музички магнат
02:09:05 Мислење за Азис
01:14:10 Зошто замина од Канал 5
01:16:51 Скриена камера. Невозможна мисија
01:19:25 Повеќе оставаат бакшиш мажи или жени
02:21:43 “Одбив да одам во Задруга”
02:23:36 Survivor
02:26:06 Реалноста на Survivor
02:30:00 Драма меѓу Накова и Станија
02:34:40 Ја одбил Накова за емисија
02:35:20 На Surviviоr само кокос имаше
02:38:00 “Резултатот е мотив”
02:40:16 Кој му е стилист?

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×