ZELJKO SAMARDZIC: IZGUBIV SE STO IMAV VO VOJNATA I BEV RANET…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Доколку си заинтересиран да работиш заедно со мене и да изградиме тим со производите на КАБОШОН, контактирај ја Весна на бројот 078281249

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
02:30 Најава на нова епизода
05:15 Најава на гостинот Жељко Самарџиќ
06:00 Концерт во Борис Трајковски
07:07 Нова песна Имаш ме у шаци
09:29 За својот татко
10:48 Како го доживувал селењето во детството
13:06 Баба Јованка
14:15 Внукот Лука кошаркар
18:33 Војната во Мостар
21:44 Како бил ранет во војната
24:25 Групата Рондо
27:06 Што изгубил во Мостар во војната?
28:46 Како се запознале со сопругата?
32:10 Смртта на синот..
34:30 Хуманитарни дела
35:50 Животот после смртта на синот
38:40 1984 настапува за првпат во Скопје
40:45 Јас сум Југословенско дете
42:04 Зошто не настапил на Евровизија
43:46 Запознавање со Тоше Проески
46:40 Што е потребно за успех во Србија
48:45 Марина Туцаковиќ
52:34 Позајмив 30,000 марки за првиот албум
55:00 Џеј Рамадановски
56:30 Клуб Амбасадор
57:15 Бомбардирање на Србија
01:00:10 Соработки меѓу Срби и Македонци
01:02:00 Што го мотивира сеуште?
01:04:03 Како настана песната Љубавник?
01:05:40 Права љубав године не броји
01:07:13 Постои ли машко-женско пријателство?
01:09:27 Омилен албум?
01:12:52 Не дај да те раде
01:13:55 Што ќе испее на 13 април
01:15:12 “На концертите сакам да бидам диригент”
01:15:55 Мислење за autotune?
01:17:27 Костени од пазар во Скопје
01:19:55 Битола омилен град од Македонија
01:22:31 Која арена ја има наполнето 40 пати?
01:23:30 Мислење за Теа Таировиќ

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×