tvstanici

ДРАМА ВО САД – Поранешниот НБА шампион извадил пиштол и ѝ се заканувал на неговата поранешна сопруга во присуство на неговите деца!

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ДРАМА ВО САД – Поранешниот НБА шампион извадил пиштол и ѝ се заканувал на неговата поранешна сопруга во присуство на неговите деца! – Во Центар ПочетнаАктуелноДРАМА ВО САД – Поранешниот НБА шампион извадил пиштол и ѝ се заканувал на неговата поранешна сопруга во присуство на неговите деца! Повеќе Наслови You cannot print […]

Read More

Руски ракети погодија цели во радиус од 20 километри од границата со ЕУ! – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР НАЈГОЛЕМИОТ НАПАД НА РЕГИОНОТ ЛАВОВ: Руски ракети погодија цели во радиус од 20 километри од границата со ЕУ! – Во Центар ПочетнаАктуелноНАЈГОЛЕМИОТ НАПАД НА РЕГИОНОТ ЛАВОВ: Руски ракети погодија цели во радиус од 20 километри од границата со ЕУ! Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Путин објави каква била задачата на американските био-лаборатории во Украина – “Сега имаме докази” (видео)

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Путин објави каква била задачата на американските био-лаборатории во Украина – “Сега имаме докази” (видео) – Во Центар ПочетнаАктуелноПутин објави каква била задачата на американските био-лаборатории во Украина – “Сега имаме докази” (видео) Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

МВР ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО НОВИНАРКАТА ДЕЛЕВСКА Е ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ

Одделот за внатрешна контрола на Министерството за внатрешни работи (МВР) ќе испитува зошто новинарката Соња Колевска-Делевска од САКАМДАКАЖАМ.МК денеска беше […]

The post МВР ЌЕ ИСПИТУВА ЗОШТО НОВИНАРКАТА ДЕЛЕВСКА Е ПОВИКАНА ВО ПОЛИЦИЈА ЗА ОБЈАВЕН ТЕКСТ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ПО ФИНСКА, И ШВЕДСКА ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ АПЛИЦИРА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО НАТО

Шведска ќе аплицира за членство во НАТО, потврди денеска премиерката Магдалена Андерсон, со што земјата ќе се откаже од воената […]

The post ПО ФИНСКА, И ШВЕДСКА ПОТВРДИ ДЕКА ЌЕ АПЛИЦИРА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО НАТО appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

САЛИ НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ ГО ПОВЛЕЧЕ ЗАКОНОТ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ

Законот за изградба на Универзитетски клинички центар ќе биде повлечен, но засега уште не сме донеле конечна одлука, рече министерот […]

The post САЛИ НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ ГО ПОВЛЕЧЕ ЗАКОНОТ ЗА ИЗГРАДБА НА НОВ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ЕКОЛОГИСТИТЕ БАРААТ СУСПЕНЗИЈА НА ПЛАНОВИТЕ ЗА ГРАДБА КАЈ ЕЗЕРО МЛАДОСТ ОТИ ЈА ЗАГРОЗУВААТ СТАБИЛНОСТА НА БРАНАТА

Екологистите од еколошкото друштво Вила Зора, по разгoворите со стручни лица дошле до заклучоци за проблеми кои може да се […]

The post ЕКОЛОГИСТИТЕ БАРААТ СУСПЕНЗИЈА НА ПЛАНОВИТЕ ЗА ГРАДБА КАЈ ЕЗЕРО МЛАДОСТ ОТИ ЈА ЗАГРОЗУВААТ СТАБИЛНОСТА НА БРАНАТА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

НАЈМЛАДАТА ПАЦИЕНТКА НА КЛИНИКАТА ЗА РАДИОТЕРАПИЈА ИМА 22 ГОДИНИ, БРОЈОТ НА ЛИЦА СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА РАСТЕ, НО СО ЕВРОПСКИ ПРОСЕК

Најмладата пациентка на Универзитетската клиника за радиотерапија и онкологија има 22 години. Бројот на онколошки пациенти секоја година расте кај […]

The post НАЈМЛАДАТА ПАЦИЕНТКА НА КЛИНИКАТА ЗА РАДИОТЕРАПИЈА ИМА 22 ГОДИНИ, БРОЈОТ НА ЛИЦА СО МАЛИГНИ ЗАБОЛУВАЊА РАСТЕ, НО СО ЕВРОПСКИ ПРОСЕК appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×