tvstanici

1,6 милиони луѓе низ светот се разболуваат дневно поради јадење небезбедна храна – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ОН: 1,6 милиони луѓе низ светот се разболуваат дневно поради јадење небезбедна храна – Во Центар НасловнаСветОН: 1,6 милиони луѓе низ светот се разболуваат дневно поради јадење небезбедна храна You cannot print contents of this website.

Read More

Изгледа како друг човек (ФОТО) – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Го глумеше Сулејман а денес е непрепознатлив! Сите го коментираат неговиот стајлинг: Изгледа како друг човек (ФОТО) – Во Центар НасловнаЗабаваГо глумеше Сулејман а денес е непрепознатлив! Сите го коментираат неговиот стајлинг: Изгледа како друг човек (ФОТО) You cannot print contents of this website.

Read More

Ова е декадата на членството на Западен Балкан, односно одредени земји меѓу кои и Северна Македонија во ЕУ – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Османи: Ова е декадата на членството на Западен Балкан, односно одредени земји меѓу кои и Северна Македонија во ЕУ – Во Центар НасловнаМакедонијаОсмани: Ова е декадата на членството на Западен Балкан, односно одредени земји меѓу кои и Северна Македонија во ЕУ You cannot print contents of this website.

Read More

Ова е најубавиот мал град во светот! Еве како изгледа и каде се наоѓа, а на листата се најде и еден убав град од Балканот кој сите го сакаме! – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ФОТО | Ова е најубавиот мал град во светот! Еве како изгледа и каде се наоѓа, а на листата се најде и еден убав град од Балканот кој сите го сакаме! – Во Центар НасловнаАктуелноФОТО | Ова е најубавиот мал град во светот! Еве како изгледа и каде се наоѓа, а на листата […]

Read More

“Македонската економија треба да се отвори за инвестиции и соработка со релевантните меѓународни институции“ – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Христијан Мицкоски на средба со ММФ: “Македонската економија треба да се отвори за инвестиции и соработка со релевантните меѓународни институции“ – Во Центар НасловнаАктуелноХристијан Мицкоски на средба со ММФ: “Македонската економија треба да се отвори за инвестиции и соработка со релевантните меѓународни институции“ You cannot print contents of this website.

Read More

“Треба да чекаме ново распоредување на силите во светот и потоа да ја поделиме БиХ!“ – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ОТВОРЕНА ЗАКАНА ЗА КОНФЛИКТ НА БАЛКАНОТ – Близок соработник на Милорад Додик тврди: “Треба да чекаме ново распоредување на силите во светот и потоа да ја поделиме БиХ!“ – Во Центар НасловнаАктуелноОТВОРЕНА ЗАКАНА ЗА КОНФЛИКТ НА БАЛКАНОТ – Близок соработник на Милорад Додик тврди: “Треба да чекаме ново распоредување на силите во […]

Read More

360 degrees season 9, show 72 (in-depth)

Broadcasted on June 05, 2023 (Monday) on Alsat TV at 22.20. Во ова издание ќе гледате: – Што под притисок на партнери во коалицијата, што под притисок на реалноста, власта иницира формирање работна група во Собранието која ќе бара решение за ветинг; Со какви ставови влегуваат мнозинството и опозицијата; – Професорот по уставно право Денис […]

Read More

Денеска е МОЌЕН ДАТУМ кога сè се менува!  6. 6. носи просперитет и љубов ако го направите ОВА

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Денеска е МОЌЕН ДАТУМ кога сè се менува!  6. 6. носи просперитет и љубов ако го направите ОВА – Во Центар НасловнаЗабаваДенеска е МОЌЕН ДАТУМ кога сè се менува!  6. 6. носи просперитет и љубов ако го направите ОВА You cannot print contents of this website.

Read More

Од Русите добил 1,4 милиони долари – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Почина еден од најштетните шпиони во историјата на САД: Од Русите добил 1,4 милиони долари – Во Центар НасловнаЗанимливостиПочина еден од најштетните шпиони во историјата на САД: Од Русите добил 1,4 милиони долари You cannot print contents of this website.

Read More

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×