VESNA PETRUSHEVSKA SO SILNA PORAKA ZA PREDATORITE…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Доколку си заинтересиран да работиш заедно со мене и да изградиме тим со производите на КАБОШОН, контактирај ја Весна на бројот 078281249

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:54 Најава на нова епизода
07:14 Најава на гостинката Весна Петрушевска
09:47 Емисијата со Латас
12:26 Платформи
15:43 Зошто дојде на поткастов
17:30 Бака Прасе
19:35 Одговорноста на јавните личности
22:00 Вадење од контекст (читање само наслови)
24:23 За детството
26:30 Зошто го одбра актерстовото
29:44 Порано театарот беше подобар
31:33 Ток Шоу Пулсирање
33:27 МРТВ продуцирала своја програма
36:12 На ФДУ ме викаа ШТРЕБЕР
38:09 Мастер режија
39:41 Денешните генерации
40:52 Насилството помеѓу децата
43:24 Стефан бил навредуван како дете
45:33 Шоубизнис и булинг
48:25 Не сакам да забранувам
50:35 Посвоив деца затоа што не можев да родам
55:30 Од 5 год знаев дека ке посвојам деца
57:11 Мина личи премногу со Весна
01:00:02 Како им кажала дека се посвоени
01:02:48 Децата се стрелата јас сум лакот
01:04:26 Вртелешка
01:05:26 Какои се запали куќата
01:09:16 Колата ми падна во Вардар
01:17:14 Доделување подароци
01:23:07 Вртелешка
01:28:37 Крајот на вртелешка
01:30:33 Период кога почина Тоше
01:33:02 Жените го сакаа Тоше
01:35:45 Беше благодарен за се
01:38:23 Најмила моја од Тоше Проески
01:39:25 Весна го поддржала Слаткар
01:43:02 Тијана Дапчевиќ
01:46:22 Развод
01:49:54 Ова е општество на мажи
01:52:21 Книгата Трофеј
01:53:46 Сакав да се самоубијам
01:56:12 Антидепресиви
01:58:51 Ментално здравје
02:02:55 успехот ти носи непријатели
02:07:10 ќерката била нападната од педофил
02:14:51 Препознавање на педофилот
02:18:18 Ќе му го продолжиме притворот
02:19:30 Трауми од обвинителство
02:21:36 Беше страшно што го гледав на рочиште
02:22:58 Жртвата не е виновна
02:25:22 Пријавете педофилија
02:27:24 Ромската популација е жртва на предатори
02:28:23 12 години затвор за педофилот
02:32:50 Дајте музика. Актерска школа
02:38:40 Поддршка од родителите
02:40:06 Успехот си бара приоритети
02:41:07 Мислење за Teen Camp
02:42:49 На иста адреса.
02:46:50 За Боки 13
02:52:10 Госпоѓа Министерка
02:55:22 Мојот живот е мој избор
02:57:54 Политичарите не треба да се глави ѕвезди
02:58:40 Весна соработувала со ТРЕНД Ас
03:00:10 Стефан со порака до колегите
03:02:09 Бубамара
03:04:06 Ќе те памтат по тоа што си го направил

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×