tvstanici

БУГАРИЈА СЕ ОТКАЖА ОД ОДМАЗДНИЧКИ МЕРКИ КОН ХОЛАНДИЈА ПО ВЕТОТО ЗА ВЛЕЗ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА

Бугарија кажа дека нема да презема одмазднички мерки кон Холандија откако таа денеска се спротивстави на нејзиното влегување во Шенген […]

The post БУГАРИЈА СЕ ОТКАЖА ОД ОДМАЗДНИЧКИ МЕРКИ КОН ХОЛАНДИЈА ПО ВЕТОТО ЗА ВЛЕЗ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

СЕЛИН ДИОН ОБЈАВИ ДЕКА БОЛЕДУВА ОД РЕТКО НЕВРОЛОШКО ЗАБОЛУВАЊЕ

Светската поп ѕвезда Селин Дион објави дека ѝ е дијагностицирано ретко невролошко нарушување наречeно синдром на вкочанетост (stiff-person syndrome) и […]

The post СЕЛИН ДИОН ОБЈАВИ ДЕКА БОЛЕДУВА ОД РЕТКО НЕВРОЛОШКО ЗАБОЛУВАЊЕ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ОСЛОБОДЕНИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР И „ТРГОВЕЦОТ НА СМРТТА“ ВИКТОР БОУТ ВО РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ МЕЃУ САД И РУСИЈА

Русија и САД договорија размена на затвореници, која ги вклучи американската кошаркарка Бритни Грајнер и озлогласениот руски трговец со оружје […]

The post ОСЛОБОДЕНИ КОШАРКАРКАТА БРИТНИ ГРАЈНЕР И „ТРГОВЕЦОТ НА СМРТТА“ ВИКТОР БОУТ ВО РАЗМЕНА НА ЗАТВОРЕНИЦИ МЕЃУ САД И РУСИЈА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ХРВАТСКА ВЛЕЗЕ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА, ВЕТО ЗА БУГАРИЈА И РОМАНИЈА

Хрватска стана 23. земја од Европската Унија која влезе во Шенген зоната, додека Австрија го блокираше пристапувањето на Романија и […]

The post ХРВАТСКА ВЛЕЗЕ ВО ШЕНГЕН ЗОНАТА, ВЕТО ЗА БУГАРИЈА И РОМАНИЈА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ ВО 10 ЧАСОТ ЌЕ ЈА БЛОКИРААТ САМО ИЛИНДЕНСКА ОД ФОНТАНА ДО „МИДА“

Приватните превозници од утре нема да го блокираат цело Скопје туку само булеварот Илинден на потегот од фонтаната „Лотосов цвет“ […]

The post ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ ВО СКОПЈЕ ОД УТРЕ ВО 10 ЧАСОТ ЌЕ ЈА БЛОКИРААТ САМО ИЛИНДЕНСКА ОД ФОНТАНА ДО „МИДА“ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

VO CENTAR Makedoncite pominaa najloso od site slovenski narodi!

ВО ЦЕНТАР Македонците поминаа најлошо од сите словенски народи. Интервју со академик Горан Калоѓера. Македонските политичари не си ја познаваат својата историја. Загрижува таа македонска тишина, не можат бугарските политичари да доаѓаат во Македонија и да зборуваат тоа што сакаат

Read More

Познати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Познати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус – Во Центар ПочетнаСпортПознати ривалите на македонските фудбалски репрезентации до 17 и 19 години за новиот квалификациски циклус Повеќе Наслови You cannot print contents of this website.

Read More

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×