Category: Media

Ескорт дами уценувале богати клиенти, од полицаец барале 500.000 евра, следела акција – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ЕЛИТНИ ПРОСТИТУТКИ УАПСЕНИ ВО ЛОЗНИЦА: Ескорт дами уценувале богати клиенти, од полицаец барале 500.000 евра, следела акција – Во Центар НасловнаЗанимливостиЕЛИТНИ ПРОСТИТУТКИ УАПСЕНИ ВО ЛОЗНИЦА: Ескорт дами уценувале богати клиенти, од полицаец барале 500.000 евра, следела акција You cannot print contents of this website.

Read More

Му давало сила и многу протеини, не сакал ништо друго – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Никола Тесла само ова го јадел за појадок: Му давало сила и многу протеини, не сакал ништо друго – Во Центар НасловнаЗанимливостиНикола Тесла само ова го јадел за појадок: Му давало сила и многу протеини, не сакал ништо друго You cannot print contents of this website.

Read More

ДОКТОРКА ПРЕДУПРЕДУВА – Младиот лук не е добар за лицата со овој здравствен проблем, сведете го конзумирањето на минимум

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР ДОКТОРКА ПРЕДУПРЕДУВА – Младиот лук не е добар за лицата со овој здравствен проблем, сведете го конзумирањето на минимум – Во Центар НасловнаЗанимливостиДОКТОРКА ПРЕДУПРЕДУВА – Младиот лук не е добар за лицата со овој здравствен проблем, сведете го конзумирањето на минимум You cannot print contents of this website.

Read More

Како звучи кога Турците читаат зборови на англиски – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР Видеото што го освои TikTok: Како звучи кога Турците читаат зборови на англиски – Во Центар НасловнаБалканВидеото што го освои TikTok: Како звучи кога Турците читаат зборови на англиски You cannot print contents of this website.

Read More

Еве како изгледаат денеска децата од култното интервју (ВИДЕО/ФОТО) – Во Центар

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР СЕ УШТЕ Е ХИТ – „Најсмешниот момент во историјата на телевизијата“: Еве како изгледаат денеска децата од култното интервју (ВИДЕО/ФОТО) – Во Центар НасловнаЗабаваСЕ УШТЕ Е ХИТ – „Најсмешниот момент во историјата на телевизијата“: Еве како изгледаат денеска децата од култното интервју (ВИДЕО/ФОТО) You cannot print contents of this website.

Read More

НА САЕМОТ НА АВТОМОБИЛИ СИН НА СРПСКИ БОГАТАШ КУПИ „МАСЕРАТИ“ од 300.000 евра! „Мечките“ одат како алви, а еве што уште се продаде

ИЗВОР: ВО ЦЕНТАР НА САЕМОТ НА АВТОМОБИЛИ СИН НА СРПСКИ БОГАТАШ КУПИ „МАСЕРАТИ“ од 300.000 евра! „Мечките“ одат како алви, а еве што уште се продаде – Во Центар НасловнаЗанимливостиНА САЕМОТ НА АВТОМОБИЛИ СИН НА СРПСКИ БОГАТАШ КУПИ „МАСЕРАТИ“ од 300.000 евра! „Мечките“ одат како алви, а еве што уште се продаде You cannot print […]

Read More

ИНСПЕКЦИЈАТА НЕ УТВРДИ ПРОПУСТИ ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ПЕТГОДИШНОТО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Не се констатирани недостатоци во рамките на надлежноста, се вели во соопштението објавено по завршениот вонреден инспекциски надзор од Државниот […]

The post ИНСПЕКЦИЈАТА НЕ УТВРДИ ПРОПУСТИ ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ПЕТГОДИШНОТО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More

БАЕРН ГО ОТПУШТИ ТРЕНЕРОТ НАГЕЛСМАН И ГО ЗАМЕНИ СО ТОМАС ТУХЕЛ

Баерн Минхен неочекувано му даде отказ на тренерот Јулијан Нагелсман и го замени со Томас Тухел, кој треба да го […]

The post БАЕРН ГО ОТПУШТИ ТРЕНЕРОТ НАГЕЛСМАН И ГО ЗАМЕНИ СО ТОМАС ТУХЕЛ appeared first on Сакам Да Кажам.

Read More