MELITA RAKICEVIC: GLAMUROZNIOT ZIVOT SI GO SPECALIV SAMA!Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
02:08 Петта епизода на Bez Limit
03:48 Најава на гостинката Мелита Ракичевиќ
05:41 Мелита виновна за откривањето на талентот на Зоки
08:28 Првата емисија за миленичиња во Македонија
11:43 Мелита не е пластична! За естетската хирургија
14:11 За концептот на Pet Show и бизнисот со пет шопови
16:47 Скандали во зоолошка! Мисија да се спасат животни
20:30 Мелита новата водителка на Bez Limit
21:30 Односот на Мелита со Боки 13
23:11 Креирање на шоу. Трансфер од Сител во А1
28:08 Мелита за муабетите дека е спонзоруша
29:13 Детали за разводот со Соме
32:44 Мелита со приказни за Зоки од времето на А1
36:33 Мелита – главен уредник, раѓање на ѕвезди, Жаре Еден на Еден
42:21 За љубовта со Виктор, гестови и подароци
47:33 Кариерата после А1, мислење за реалити ТВ шоуа
50:09 Старлети, проституција во Скопје
52:40 Дали е Мелита заљубена? Шпекулации околу афери
58:13 Крајот на кариерата, здравствени последици од стресна работа
01:00:39 Мислење за Сораја
01:02:19 Моментални проекти и бизниси
01:05:40 Дали мажите се плашат од успешни жени? Љубов vs. пари
01:09:11 За колегите Блажевски, Лила Филиповска
01:14:19 За љубовта од Жила, еден од најголемите нарко босови
01:17:27 Барбара – најголема гордост
01:25:15 Желбата да се посвојат деца
01:30:34 Пријателството со Александра Накова
01:36:29 Што би променила Мелита кај Стефан?
01:38:03 Вистински вредности за Мелита
01:41:30 Дали Мелита користи филтри и фотошоп?
01:44:08 Мелита за крај открива ексклузива

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×