ZORAN ROGER ILIEV: MI SE ZAKANIJA DEKA KE ME LIKVIDIRAAT PORADI SKOPJE 2014…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:17 Четврта епизода на Lazarov Podcast
05:46 Најава на гостинот Зоран Роџер Илиев
07:22 Детството на Роџер и приказната на неговиот татко
12:30 Прво работно искуство во Железара, купување роба од Италија
17:03 Заминување и почетоците во Австралија
21:25 Правење на скулптури, 1986 год. првата приватна фирма
25:07 Инфлацијата ги убива сите бизниси
29:00 Големи успеси и падови за време војната
33:10 Разработување на ГТЦ, отворање на бутикот Роџер
47:19 Рекетирање од страна на партнерот со пиштол
53:21 Нова војна – продавање на дуќаните во ГТЦ
58:38 Спектакуларни коли за имиџ
01:02:02 Бизнисот со дизајн на ентериери
01:06:03 Куќата на бесконечноста, важноста на знаците
01:26:54 Недоволно признание од јавноста, посетата на познатите
01:34:20 Фасцинантниот мозаик, иконата Св.Троица, осветување на куќата
01:42:02 Знаците во приказната за ресторанот Роџер Пијано
01:50:46 Одбивање на проектот за универзална сала
01:57:20 Патент за нов материјал, одбиен за проектот Скопје 2014
02:00:32 Закани за ликвидација, притисоци, рекет
02:07:02 Почетокот на крајот на Роџер Пијано. Големите планови за здравствен туризам
02:18:40 Изигран од најблиските, на суд за неплатени фалсификат фактури
02:28:19 Последици на целото семејството. Исчезнувањето на синот Давид
02:30:14 Дали да се остане во Македонија? Животот во Австралија
02:38:00 Идни планови за контакт со принцот од Дубаи
02:44:50 Тајни што треба допрва да се откриваат за крај

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×