Category: News & Politics

ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ ВО КОНТРААРГУМЕНТ

КОНТРААРГУМЕНТ СО ВЛАДИМИР ТРАЈКОВСКИ, ДЕБАТНА ЕМИСИЈА ВО ЖИВО, САБОТА 1.10.2022 – 21.00 ЧАСОТ НА ЈУТЈУБ КАНАЛОТ СЛОБОДЕН СВЕТ https://www.youtube.com/channel/UCPUi9rWf8ZsVgndqi6jfJyg ГОСТИН, ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ. ИЗВОР: ЗАСПИЈ АКО МОЖЕШ?

Read More