Category: News & Politics

ВО ФОКУС (28.03.2023)

1 ДЕЛ: ДОГОВОР ЗА НЕ/ПРИЈАТЕЛСТВО, АНТИМАКЕДОНСКА ВЛАДА И НЕГАТОРСКИОТ АЗДИС НА БУГАРИЈА ГОСТИ: КАТЕРИНА ТОДОРОСКА, ДАРКО ЈАНЕВСКИ, ТОНИ МЕНКИНОСКИ 2 ДЕЛ: УРНАТИ ЛИ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ ПОЗИЦИИ ИЛИ ИМА ПРОСТОР ЗА БОРБА СО БУГАРИЈА? ГОСТИ: МИТКО ПАНОВ, ЕЛКА ЈАЧЕВА УЛЧАР, МАРЈАН ЃОРЧЕВ ИЗВОР: ЗАСПИЈ АКО МОЖЕШ?

Read More