BEZ LIMIT SO MARIJA MIKIC & MIJA STERJOVSKA!Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
04:08 Поинаков поткаст Bez Limit
05:38 Најава на првата гостинка Миjа Стерјовска
06:54 Познанството на Зоки и Миja
08:31 Амбиции за светски писти како Катерина Ивановска
10:05 Вистина за жртвата да се биде манекенка
12:10 Непристојни понуди во индустријата
13:12 Интернационални избори за убавина
18:20 Можностите некогаш vs. денес во индустријата
19:10 Освојување на професионални кикбокс натпревари
21:56 Поддршката од семејството и најблиските
25:50 Зоки раѓа ѕвезди на естрадата
27:04 Најголемиот успех Берут – Miss Summer
29:47 Разголени фотосесии и реакција од партнерот
33:24 Љубомората во љубовните врските
35:15 Зошто Македонија не се натпреварува на Мис на светот
36:41 Зоки ангел чувар – спасува живот на дете
39:02 Потребата од менаџер во индустријата
39:50 Дали манекенките навистина се глупави?
42:03 Заработка од манекенството и идни планови за кариера во странство
48:38 Пристигнување на Marija Mikic дирекно од Белград
50:09 Марија отворена и искрена за патот да се оствари како мајка
51:22 Најубавата година од нејзиниот живот
54:02 Марија ги сака македонските артисти
55:37 Дали фановите во Македонија ја враќаат постојано тука?
01:00:55 Песната Ранo ја лансира нејзината кариера
01:03:53 Искуство од Беовизија
01:05:15 Хитот Јул и најава за нов албум
01:07:02 Актуелна музика со auto-tune
01:09:44 Традиционални обичаи на свадба во Србија
01:13:52 Амбициозни партнери во брак
01:16:40 Веста за бременоста објавена на денот на Беовизија
01:22:53 Хитот Рано во живо
01:24:50 За градење на кариера врз база на скандали
01:26:22 Почетоците на занимавање со музика
01:29:56 Да пееш репертоар доследен на тебе
01:33:02 IDJ како продукциска куќа
01:34:04 Македонско девојче во живо и македонски ѕвезди во Србија
01:36:36 Поддршка од партнерот Јован
01:39:40 Однос на јавни личности со новинарите во Србија
01:41:53 Успехот на Tea Tairovic
01:45:24 Поддршка од родителите и вистинското време да се биде родител
01:51:11 Идни планови за финализирање на новиот албум

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×