POMINAVME TESKI MOMENTI IZMINATIOT MESEC SO ZOKI…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:19 Втора сезона – Без Лимит
04:55 Мала ретроспектива на првата сезона
12:07 Поинаква енергија во студиото
14:06 Зоки за смртта на неговата мајка
21:49 Животот е краток! Простувај!
30:54 Враќање на канцерот на Зоки
32:25 Зоки прв пат пробува масло од канабис
36:00 Легализација на канабис
39:55 Коментар за гостувањето во Жешко Столче
41:47 Трагикомични приказни од болница
58:12 Коментар за новиот албум на Карлеуша
01:03:29 Меден месец во Кипар
01:10:13 Очекувања и планови за новата сезона
01:13:41 Силување и традиционални вредности
01:17:49 Нема оправдување за насилство
01:23:03 Зоки во потрага по љубов
01:27:13 Идни гости во поткастот и ваши прашања

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×