360 degrees season 10, show 52 – Предизборно со кандидатите за шеф на државата Османи и Таравари

Broadcasted on April 08, 2024 (Monday) on MRT1 at 20.15.

Во ова издание на емисијата „360 степени“ на МРТ 1 почнуваме со серија предизборни интервјуа со кандидатите за претседател на државата. Поканети се сите седуммина и сите прифатија да бидат наши гости во следните изданија на „360 степени“ заклучно со 22 април, кога завршува кампањата пред првиот круг од претседателските избори закажан за 24 април. Во оваа емисија за соговорници ги имаме Бујар Османи, кандидат на коалицијата „Европски фронт“ и Арбен Таравари, кандидат на коалицијата „Влен“. И двајцата ги прашуваме – ќе беа ли кандидати ако две недели по првиот круг од претседателските избори не беа закажани парламентарни, односно дали нивните кандидатури се само во функција на мобилизација на гласачи во пресрет на изборите за пратеници. Закочениот европски процес на земјава, пристапот кон темата за уставните измени, т.н. балансер се, исто така, меѓу темите.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×