Category: Vo Centar Vasko Eftov

VO CENTAR Aleksandar Pandov: Da ne bese Mickoski vo karantin, VMRO ke pobedese na izborite!

Во Центар со Александар Пандов: Да не беше Мицкоски во карантин, ВМРО ќе победеше на изборите! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Dali preku snimki za crnci i belci Zaev ja kontrolira VMRO DPMNE!?

ВО ЦЕНТАР Дали преку снимки за црнци и белци Заев ја контролира ВМРО ДПМНЕ? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Zaev ne saka vlada so VMRO, Zaev si go saka Mickoski vo belata palata

ВО ЦЕНТАР Заев не сака влада со ВМРО, Заев си го сака Мицкоски во белата палата ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Dali Dimitar Apasiev ke bide noviot lider na opozicijata!?

Во Центар со Васко Ефтов: Дали Димитар Апасиев ќе биде новиот лидер на опозицијата!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Strategija na Bugarija da gi napravi nervozni Albancite

ВО ЦЕНТАР Стратегија на Бугарија ги направи нервозни Албанците Како во квизот Милионер, кога имаш опција да побараш помош од пријател, Бугарија сака да ја искористи таа можност за да и ја свитка раката на Македонија и Макeдонците. Пријателот кој сака да го повика Бугарија се Албанија и Албанците. Тоа е дел од емисијата Во […]

Read More

VO CENTAR Intervju so Aleksandar Nogo: Emisija za site tajni!

ВО ЦЕНТАР Интервју со Александар Ного: Емисија за сите тајни ! Втор дел од интервјуто со Александар Ного. ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Kolkava e voenata i finansiska sila na dlabokata drzava!?

ВО ЦЕНТАР Колкава е воената и финансиска сила на длабоката држава!? За сите кои се љубители на таканаречените теории на конспирации или тајни оваа емисија ќе биде вистинска бонбона емисија. Ќе биде емитувано интервјуто, или првиот дел од интервјуто, со новата звезда на тие конспирации-Александар Ного. Во последните 12 месеци нaјмногу барања имаше за интервју […]

Read More

VO CENTAR Intervju so Marjan Gjorcev: Trebase da bidam naslednik na Ljubco Georgievski!

ВО ЦЕНТАР Интервју со Марјан Ѓорчев: Требаше да бидам наследник на Љубчо Георгиевски! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Svilen gajtan od Zaharieva!

ВО ЦЕНТАР Свилен гајтан од Захариева! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Intervju so Branko Dragas: So pandemijata trebase da se spasi Vol strit!

ВО ЦЕНТАР Интервју со Бранко Драгаш: Со пандемијата требаше да се спаси Вол стрит! Шест големи фамилии во светот контролираат 90 отсто од сите светски медиумии. Тоа е огромна моќ. Ние гледаме дека медиумите го прогласија Џо Бајден за Претседател на Америка и ако тие тоа можат да го направат во најсилната држава во светот, […]

Read More