Category: Vo Centar Vasko Eftov

VO CENTAR Zoran Zaev go koristi Dimitar Apasiev za vnatresni cistki vo SDSM!?

ВО ЦЕНТАР Зоран Заев го користи Димитар Апасиев за внатрешни чистки во СДСМ!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Ekskluzivno Kade se kriese Saso Mijalkov?

ВО ЦЕНТАР Ексклузивно Каде се криеше Сашо Мијалков? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Intervju so Ljubomir Cuculovski: Karakacanov e kako Seselj!

ВО ЦЕНТАР Интервју со Љубомир Цуцуловски: Каракачанов е како Шешељ! Бугарите одат против сите закони на природата, каде се има свој почеток и свој континуитет, само кај македонскиот народ нема континуитет и според Бугарите тој настанал од ништо. Ова во интервјуто за емисија Во Центар, го објаснува професорот Љубомир Цуцуловски. Бугарите одат против самите себеси, […]

Read More

VO CENTAR Dali Zaev mora da ja penzionira Sekerinska!?

ВО ЦЕНТАР Дали Заев мора да ја пензионира Шекеринска!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Mickoski go nadmina i Crvenkovski vo negativen rejting!

ВО ЦЕНТАР Мицкоски го надмина и Црвенковски во негативен рејтинг! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Zaev go pazi ili go gazi Apasiev!?

ВО ЦЕНТАР Заев го пази или го гази Апасиев!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Novi dokazi za Smilkovsko ezero: Intervju so bratot na ribarot zrtva na Monstrum

ВО ЦЕНТАР Нови докази за Смилковско езеро: Интервју со братот на рибарот жртва на Монструм ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Kako Tito Petkovski gi nosi na vlast Branko Crvenkovski i Nikola Gruevski!?

ВО ЦЕНТАР Како Тито Петковски ги носи на власт Бранко Црвенковски и Никола Груевски!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Kade se izgubija patriotite na baterii!?

ВО ЦЕНТАР Каде се изгубија патриотите на батерии!? Лидерот на партијата Глас за Македонија, Солза Грчева демантираше дека боледува од паркинсонова болест. Тоа го изјави во вечерашната емисија Во Центар која се емитува секоја недела и четврток во 22 часот на youtube каналот Vasko Eftov. Според Грчева, таа направила детални контроли и тие покажале дека […]

Read More

VO CENTAR Koj ke bide popisan, a koj otpisan: Zaev ili Ahmeti?

ВО ЦЕНТАР Кој ќе биде попишан, а кој отпишан: Заев или Ахмети? Не сме договорени Албанците да биде 28 проценти на следниот попис. Ова за емисијата Во Центар, која се емитува секој четврток и недела во 22 часот на youtube каналот Vasko Eftov, го изјави Апостол Симовски, првиот човек на македонската државна статистика. Симовски не […]

Read More