Category: Vo Centar Vasko Eftov

VO CENTAR Jugoslav Petrusic – Toma Fila e najmoken covek vo Makedonija i Srbija!?

Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join ВО ЦЕНТАР Југослав Петрушиќ – Тома Фила е најмоќен човек во Македонија и Србија, тие семејства потекнуваат од стариот Рим!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR intervju so Jugoslav Petrusic – Novata karta na svetot!

Кликнете за да станете мембер или член на каналот Васко Ефтов https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join и следете ги моите вонредни политички анализи. Во Центар со Васко Ефтов: Интервју со Југослав Петрушиќ – Новата карта на светот ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Koj e planot na Belata Palata?

Кликнете на линкот и станете член, односно мембер на каналот Васко Ефтов за да го поддржите мојот канал и да гледате ексклузивни политички анализи https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join ВО ЦЕНТАР Кој е планот на Белата Палата? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Planot na Bihacka!

Кликнете на линкот и станете член, односно мембер на каналот Васко Ефтов за да го поддржите мојот канал и да гледате ексклузивни политички анализи https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join ВО ЦЕНТАР Планот на Бихачка! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Tomo Avramski – Vozacot na Ljubcо i smetkitе vo Lugаnо i Amеrikа!?

Ако сакате да го поддржите каналот Васко Ефтов – станете член или мембер и гледајте дополнителни виедеа и анализи: https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join ВО ЦЕНТАР Томо Аврамски – Возачoт на Љубчo и смeткитe во Лугaнo и Амeрикa!? ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More

VO CENTAR Site maski padnaa – Tomo Avramski protiv Ljubco Georgievski!

Кликнете на линкот и станете член, односно мембер на каналот Васко Ефтов за да го поддржите мојот канал и да гледате ексклузивни политички анализи https://www.youtube.com/channel/UCrr-J3gKi7OnHmiyOSYhNtw/join ВО ЦЕНТАР Сите маски паднаа – Томо Аврамски против Љубчо Георгиевски! ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов

Read More