Внукот на Ескобар пронасол 18 милиони долари во скривалиштето на нарко босотИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Внукот на покојниот лидер на колумбискиот нарко картел, Пабло Ескобар, открил едно од неговите скривалишта со 18 милиони долари, објави во средата мрежата „Red Mas Noticias“.

Никола Ескобар за мрежата изјави дека скривалиштето се наоѓа во неговата куќа во Меделин, градот во кој се наоѓал Пабло Ескобар.

Внукот рече дека „мапата“ го одвела до одреден дел од куќата каде открил набавка во смрдлива пластична кеса.

Децениските банкноти биле во толку лоша состојба што биле неупотребливи, се вели во извештајот.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×