VO CENTAR SHOKANTNO Intervju so vnukot na Tito: Vo kovcegot bese teloto na dedo mi a ne pesok!?
ВО ЦЕНТАР ШОКАНТНО Интервју со внукот на Тито: Во ковчегот беше телото на дедо ми а не песок!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов