24 анализа – Што носат преговорите со Грција, кои се можните сценарија?

172
Published on 09/15/2020 by

На денот на алијансата, 4 април, амбасадорот Белји со порака – постои реална можност Македонија да стане членка на НАТО… Што носат преговорите со Грција, кои се можните сценарија?
Дебатираат во 24 анализа, Љупчо Петковски – Еуротинк, Сафет Бишевац – поранешен пратеник, Мирче Адамчевски – аналитичар и Исмет Рамадани – аналитичар.

Add your comment