24 анализа – Можно ли е вечниот проблем со спорот со името да доживее завршница?

161
Published on 09/15/2020 by

Можно ли е да се случи невозможното, вечниот спор, проблемот кој ги оптоварува Македонија и Грција, но ги кара Вашингтон и Москва да влезе во конечна разрешница. Ќе ги видиме ли лицата на Заев и Ципрас со искрени или кисели насмевки на завршната прес – конференција.
Гости: универзитетскиот професор Љубомир Фрчковски и поранешниот министер за надворешни работи Александар Димитров.

Add your comment