ELENA VELEVSKA: BEV ZRTVA NA SEMEJNO NASILSTVO…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Доколку си заинтересиран да работиш заедно со мене и да изградиме тим со производите на КАБОШОН, контактирај ја Весна на бројот 078281249

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
01:56 Почеток на Без Лимит и најава на Елена Велевска
05:41 Најгорда сум што сум мајка
07:30 Белиот лебед од 100.000е
13:24 Разголени фотосесии
16:19 Во Mакедонија е тешко да бидеш ѕвезда
20:38 Јас сум естраден уметник
24:07 Со Гавазова сме ривалки!
27:42 Скандалот со Јовано Јованке
33:28 За мојата хуманост нека зборува публиката
35:08 На нашиве им е достигнување да бидат свадбари а не ѕвезди
42:15 Самохрана мајка. Семејно насилство
51:45 Мажите се плашат од успешни жени
54:10 Набилдани момци ме носеа како Kлеопатра
59:47 Валандово фест со Ферус Мустафов
01:05:43 Индиски и Турски песни
01:11:05 Што бара кај еден маж
01:14:00 Евровизија. Секогаш ќе верувам во љубовта
01:19:11 Мислење за драмата на Цеца и Карлеуша
01:24:30 Татко ми не ми даваше да бидам пеjачка
01:33:50 Kороната ме научи да бидам трпелива
01:39:00 Kрстов ден – Зоки
01:40:48 Порака за младите

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×