DANIELA STOJKOVIKJ: ALOPECIJATA ME NATERA DA PRAVAM PERIKI ZA LICA SO RAK…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:05 Специјална шеста емисија Без Лимит со Зоки
05:12 Најава на гостинката Даниела Стојковиќ
07:33 Алопеција – инспирација за изработка на перики
10:22 Периката изработена за Лила Филиповска
11:09 Процесот на изработка на перика од природно влакно
13:03 Зоки емотивно за пациентите од Онкологија
15:37 Ставањето на перика = враќање на самодовербата
19:37 Српската естрада и пазар со висока побарувачка на скапи перики
21:46 Идни планови за пренесување на знаењето и техниките
26:16 Целосен третман на онколошките пациенти, работење на трепки, веѓи
27:35 Периката на Зоки, типови на перики наменети за мажи
29:03 Коментар за случајот Онкологија
30:47 Зоки повторно на операција, позитивен mindset, организирање хуманитарна аукција
33:52 Даниела за нејзиното детството: „На 13 години почнувам да работам во фризерница“
36:06 Одржување и третирање на периките во домашни услови
38:35 Очекувале принова во семејството, а ја губи мајката бремена со нејзиниот брат
43:02 Канализирање на енергијата од клиентите и нивните приказни
45:03 Борбата на Лила Филиповска со Канцер
51:20 Повеќе од соработка, пријателството на Даниела и Зоки
01:01:41 Моќта на позитивната мисла, плацебо ефект, мантра
01:06:07 ЛИЦЕМЕРИЕ, Зоки со коментар за Агнеса и Лила, токсични луѓе vs. вистински пријатели
01:21:09 Мотивација за крај: „Животот е краток, ни фали љубов, да правиме добри дела!“

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×