ATANAS ATANASOVSKI: HUMOROT NE E ZLONAMEREN!Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Доколку си заинтересиран да работиш заедно со мене и да изградиме тим со производите на КАБОШОН, контактирај ја Весна на бројот 078281249

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:04 Шеста епизода на Lazarov Podcast
05:21 Најава на гостинот Атанас Атанасов
07:04 За новиот филм „Te dua, жими мене“
14:36 Фудбал во Вардар, танц во Ритам Плус – барање на себеси
23:00 Пронаоѓање во магијата на театарот, фасцинација со Никола Ристановски во Буре Барут
31:41 Стрес на приемниот испит на ФДУ
37:41 Израснат со баба и дедо во Аеродром
39:31 Претстава Ало Ало, за новата улога на Стефан Николовски во Театар Комедија
45:11 Студирањето на ФДУ, работење од љубов
48:33 Прво вработување, Театар Комедија, војната меѓу Бојан Велевски и Јелена Жугиќ
51:53 Скандал во Куршумли Ан ,прекин на премиерата на претстава на Љубиша Ристиќ
55:06 Шанса за млади актери во Театар Комедија
58:41 Стефан гостин на стендап, импровизација/комуникација со публика
01:00:13 Чувствителност на луѓето, критика на хуморот, фрустрација позади тастатура
01:06:44 Првата награда „Најдобар Млад Актер“
01:09:48 Филмски улоги, хрватски филм за време на Короната, љубовна сцена
01:18:40 Скеч на Златна Бубамара за фудбалската репрезентација, спортски коментатори
01:27:15 За иднината на проектот “Најискрено”, актери vs. инфлуенсери
01:33:13 Булиниг, експерти на социјални мрежи
01:36:00 Можни сценариа – запознавање со сопругата Александра, улогата на татко
01:40:05 Нова сезона во театар, нов филм на Никола Кузелов, тековен стендап
01:44:15 Сашко Коцев е Бубамара! Ние сме епизоди ликови
01:45:18 Одјава на шеста епизода на Lazarov Podcast

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×