BOKI 13 EKSKLUZIVNO ZA PRVPAT POSLE ZATVOROT….Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Генерални спонзори на Лазаров Подкаст се ДЕЛМАК и КРУСЕЛ :

https://www.krusel.mk/

00:00 Најавна шпица
05:04 Најава на Лазаров Поткаст
09:15 Најава на гостинот Бојан Јовановски
11:15 Горд на Стефан. Здравјето.
18:10 Детството.
23:01 Стилот на облекување. 13ка манифестација
28:31 МТВ. А1 ТВ. Облекување како жена
31:42 Велија. Влијание во забавна програма. Боки и Зоки Фаци
36:21 Музичко поле. Евровизија со Биг Мама.
43:49 Марина Туцаковиќ. Големиот Брат. Јелена Карлеуша
53:47 Концерти и заработки. Крај на естрадна кариера
01:03:30 СКАЈ КАРТ. ТИТАН ПРО
01:13:37 Околу желудникот
01:17:28 Проекти во Хрватска за човекови права
01:20:12 “СДСМ денеска е СЕКТА”. Меѓународен сојуз
01:26:45 Кој беше сопственик и со колку пари се отвори на 1ТВ
01:32:46 Власта имаше поддршка од 1ТВ.
01:36:00 “Кога се затвори 1ТВ сите ме напуштија”
01:42:00 Дали смета дека е наместен?
01:42:38 Сашо Ордановски го работел Инсајдер
01:45:47 Од Зоран Заев дознав дека ќе ме апсат.
01:48:49 “Ацо Кабранов знаеше се”. Објавите на Доказ.
01:51:38 Марјан Доказ ме рекетираше
01:52:35 Денови пред апсењето. 15 Јуни. Затвор шутка
01:54:44 Дали со Сергеј се исмевале на синот на Ацо?
01:56:32 Од каде се познаваат со Зоран Заев?
01:59:00 Рекетот во Македонија.
02:02:01 “Прашајте го Заев како замина Груевски”.
02:05:57 INDIGO Tattoo Studio. DJ Bonno
02:16:40 Каква релација имаше со сите политичари?.
02:19:27 1TВ нема добиено пари од СДСМ. Маријан Забрчанец.
02:21:10 8ми септември сакаа да ја приватизираат
02:22:56 Камчев беше пуштен по одлука на Врховен Суд
02:23:30 Стефан Богоев е лицемерен
02:25:48 Учествував во креација на кампањата за Богоев
02:27:00 Богоев ме намести
02:29:22 Проектот имал поддршка од владата
01:31:35 Силјан Мицевски
02:33:05 Ме малтретираа во затвор
02:35:10 „Лукративните побуди на Сања Лукаревска“
02:37:25 Јас сум жртва на сопствената амбиција
02:38:02 Вилма Русковска. Приватни пораки со Вилма и Боки
02:51:24 Пресудата за 27ми април. Обвинението за 27ми.
03:02:38 Love corner. Wooper
03:12:08 Назад во студио
03:16:00 Александар Кирацовски
03:19:08 Вилма Русковска беше небо земја пијана
03:20:05 Тендери од владата. Кривични пријави
03:24:00 Кирацовски ги користеше партиските позиции
03:26:20 За меѓународен немам ни пола процент вина
03:27:40 Запознавање со Кичеец. Снимки. Средби со Камчев.
03:33:52 Заеви во комуникација со Камчев.
03:37:11 Наплаќале за мртви луѓе
03:38:00 За предметите од СЈО. Катица Јанева
03:42:18 Дејан Панделевски. 8ми ноември Империја
03:45:40 Пратеници гласаат за уставни промени.
03:47:30 Империја
03:49:50 За што е осуден Боки. Разговори Боки, Камчев и Катица.
03:55:25 Нема разговори за конкретно дејствие
03:57:00 Пауза
04:06:40 Луј Витон торбата. Дали Боки е чист?
04:12:00 Парите се кај Зоран и Вице Заеви
04:13:00 Катица нема ниту едно евро земено
04:15:00 Бев дел од ситуации кои не ги разбирав
04:19:15 Отварање повторно на случајот Рекет
04:15:00 Бев дел од ситуации кои не ги разбирав
04:23:03 Лила Филиповска. Миконос
04:30:30 Апсењето и притвор. Судење
04:36:00 Ме ставија во комбе со лисици на рацете
04:38:39 Притисоци во затвор
04:40:11 Стефан му пратил писмо на Боки
04:41:47 Присилно потпишување на документ
04:43:27 За малку ќе умрев. Напад во идризово
04:52:50 Во затвор спиевме на земја
04:57:33 Доделување подароци
05:03:53 На ниеден медиум нема ваков импакт

source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×