360 degrees season 9, show 20 (in-depth)

Broadcasted on November 21, 2022 (Monday) on Alsat TV at 22.00.

Во ова издание:

– Една година по несреќата на автобусот на „Беса транс“ во Бугарија во која загинаа 45-мина: Истрагата на бугарското обвинителство не е формално завршена, но вината ја лоцира кај возачот; адвокати на семејства на загинатите велат дека не смеат да се занемарат неправилностите на патот;

– Советот на јавни обвинители на прва седница по отворените критики од американската амбасадорка за изборот на Ислам Абази: Шефот Антонио Јолевски ниту се согласува ниту не се согласува со оценките на Агелер;

– Во пресрет на Денот на албанската азбука – колку институциите водат грижа за квалитетот и стандардите кога се обраќаат на албански;

– Кратко интервју со Мартин Шулц, поранешен претседател на Европскиот парламент, за македонската бескрајна европриказна;

– „Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×