360 degrees season 9, show 11 (in-depth)

Broadcasted on October 17, 2022 (Monday) on Alsat TV at 22.00.

МАКЕДОНИЈА

СТОРИЈА

ДЕБАТА

САБОТАЖА

ЗА НАС

ПРИЈАВИ СЛУЧАЈ

 

 

 

МАКЕДОНИЈА НАЈАВИ

Вечерва во 360°: Како да се штеди струја без да се намали квалитетот на живот

360степени | 17 октомври, 2022 15:30

Новото магазинско издание на емисијата „360 степени“ се емитува вечерва (17 октомври 2022 г.) од 22 часот на ТВ Алсат

Во ова издание:

– На прагот на зимата – како сметките за струја да бидат пониски, а да не се намали квалитетот на живот;

– „360 степени“ ја стави на тест државната Пошта – зошто пакетите не стигнуваат на домашна адреса, иако тоа е дел од услугите што се нудат и се наплаќаат;

– Консезус меѓу власта и опозицијата за ЕУ е клуч за успешен пристапен процес – интервју со европратеникот Илхан Ќучук по објавувањето на извештајот на Европската комисија;

– Како им е на глувите кога имаат потреба од лекарска помош, а не можат да се разберат со докторот – иницијатива за ангажирање толкувачи на знаковен јазик во болниците;

– „Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×