360 degrees season 8, show 71 (in-depth)

Broadcasted on May30, 2022 (Monday) on Alsat TV at 22.00.

Во ова издание објавуваме:

– Струен шок за 30 отсто од домаќинствата од 1 јули: Според најавите од Регулаторната комисија за енергетика, месечна сметка од 10 илјади се зголемува на 15 илјади денари;

– Летово ќе поскапи и огревното дрво, а пелетите веќе се со повисока цена;

– Треба ли да се почнува со изградба на автопатите со „Бехтел и Енка“ во кризна година – опозицијата вели „не“, од власта одговараат – напротив;

– „Ако, на пример, со плаќање кауција од неколку милиони евра се добие поштеда од затвор, тоа е нешто што не придонесува за доверба во судството“ – вели германската амбасадорка, Анке Холштајн, во интервју за „360 степени“;

– „Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×