360 degrees season 8, show 59 (in-depth)

Broadcasted on April 11, 2022 (Monday) on Alsat TV at 22.00.

Во емисијата:

-Бугарскиот премиер Кирил Петков не може да ги убеди коалициските партнери за деблокада на Северна Македонија во ЕУ: Од ИТН го обвинуваат дека нуди решение што излегува од договорот за формирање влада;

-Што планира локалната власт во Тетово по одлуката на Советот да го суспендира ДУП-от за Шик Јелак; Дака сака да му го продаде земјиштето на тетовски бизнисмен;

-Подмладоците на партиите се обврзаа дека ќе ја сменат праксата на меѓусебно оцрнување на сениорите;

-Иницијатива: Повеќе жени и меѓу градоначалниците и меѓу министрите, а не само меѓу пратениците;

-Саботажа.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×