360 degrees season 8, show 55

360 degrees season 8, show 55 (in-depth)
Broadcasted on March 28, 2022 (Monday) on Alsat TV at 22.00.

Во ова издание:

-Во двете ковид-години во Северна Македонија починале околу 13 500 луѓе (33%) повеќе од очекуваниот просек: Од нив 8 000 се регистрирани каков ковид-19, што е со останатите 5 500;

-Липково ја предводи неславната листа на повеќе починати во време на ковид од очекуваниот просек, следуваат Сарај, па Теарце – детална анализа на „360 степени“;

-Како е можно државата да остане со празни раце од помпезно најавуваната конфискација на 17 милиони евра од „Трансмет“ на Сеад Кочан: Едни посочуваат на законска дупка, други на дупка во постапувањето на институциите;

-По реизборот за лидер, Зијадин Села не гледа причина за голема промена во политичката платформа на Алијанса за Албанците; Има и сопартијци што сметаат дека требаше да замине од шефовското место;

-Што презема Северна Македонија за легализација на неформалните ромски населби – слика од Виница;

-„Саботажа“.

Емисија 360 Степени

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×