24 Отворено – Дигитално образование – да или не?
Дигитално образование, да или не? Реформа која како и сите претходни кренаа голема врева во јавноста. Дали повеќе кај родителите и невладините организации или кај децата и учениците? Се најавуваат бојкот и протести, а за потребата од дигитално образование овие денови се зборува гласно.

Гости во 24 Отворено беа министерката за образование и наука Мила Царовска, наставниците Гоце Бумбароски, Елизабета Секирарска, Јорданка Черепналкова Трајковска од Детската амбасада „Меѓаши“ и Драгана Спасевска.

24 Отворено