VO CENTAR "Dimitar Apasiev "lezeckiot policaec" na "novata vlast"!?
ВО ЦЕНТАР Димитар Апасиев “лежечкиот полицаец” на “новата власт”!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов