ZORAN VITANOV: LYCONET NEMA IZMAMENO NIKOGO!Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
04:06 Трета епизода на Lazarov Podcast
05:58 Најава на Зоран Витанов
07:14 Дали можеш да освоиш некого со Југо?
09:09 Повод за доаѓање во поткастот
10:05 Ако имаш идеја – способен си да ja реализираш
14:38 Лажна скромност, мрзеливост, себичност
20:48 Кoj е Зоран Витанов пред интернационална бизнис кариера?
26:40 Социјализмот – штеди оној кој што нема
29:28 „Учи најмногу оној што обучува“, обуките ЦЕФЕ
30:25 Анегдоти и лекции како дел од војската за време војната
40:07 Стравот vs. слободата
43:58 Се зависи од тебе! Нема компромис
46:58 Погрешно обвинение
48:28 Ментор vs. медиокритети, споредување со поуспешни
49:55 Филмот Амадеус, Гоце перспективен македонски режисер
51:40 Воен рок во денешно време
56:45 Зоран Витанов во политиката
01:03:46 Метод на network marketing, Lyoness, Облаците, MyWord, Cash Back
01:12:32 Наводни тужби за губење на пари
01:15:46 Концепт на Кабошон
01:21:34 Забраната на Lyoness
01:24:58 Демант за MyWorld емисија на 24 вести
01:27:43 Network marketing не се лесни пари
01:34:33 „Богат си кога заработуваш дека спиеш”
01:41:56 MyWorld иновација со вештачка иновација
01:43:30 Лажни ветувања во network marketing
01:45:07 Mr. Olympia нова франшиза за гардероба на Тоше Зафиров и Стефан Лазаров
01:50:30 Нов бизнис – ADMedia
01:52:45 Креирање добри навики, верување
01:55:31 Lazarov Podcast – желба за промена
01:59:14 Важноста на животниот сопатник
02:02:42 Сумирање на поткастот

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×