TASKO: PADNAV PSIHICKI PORADI TOA STO IZGUBIVME DETE…Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Доколку си заинтересиран да работиш заедно со мене и да изградиме тим со производите на КАБОШОН, контактирај ја Весна на бројот 078281249

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:40 Најава на единаесетта епизода Lazarov Podcast
06:52 Емотивна и поинаква страна на гостинот Таско
10:30 Талентиран од дете, љубов кон поезија и рапот
14:44 Транзицијата vs. новата генерација
19:54 Кредити, долгови и трошење на брзо заработени пари
23:52 Запознавање со Тракер, прв freestyle, почнување со снимање
31:50 Тинејџерски денови, продавање карти во диското Хавана, правење музика
38:10 Почит кон повозрасната генерација. Слободоумност vs. традиционални вредности
42:17 Работа како диџеј,импровизација и креативност. Мега хитот Рутина
52:36 Приказната за песната Моет
57:32 Неискуство во пикот на славата: настапи, спонзорства… Прљав бизнис.
01:05:27 Љубомора и натпревар со Два Бона. Менаџерот Жеље vs. План Б
01:10:35 Запознавање со Раста. Кариерата после концертот во Охрид
01:17:46 „Не сакам да го слушам, ни гледам“, караницата со Слаткар
01:24:29 Сите непријатели на Таско. Животот во периодот на Короната
01:26:00 Емотивен ролеркостер. Позитивен тест за бременост. Славење и спонтан абортус.
01:40:42 Страв наместо возбуда. Втор позитивен тест. Ризик од Даунов синдром.
01:51:08 Менување на негативниот mindset. Вртење кон духовноста
02:00:46 Детето те менува комплетно. Враќање кон креативноста
02:07:02 Број еден трендинг песната Сафир. „Пајак ни одржа лекција.“
02:10:55 Песната за Макфест заедно со Магдалена. Autotune на Макфест
02:26:41 Музички план. Смирување со Два Бона за крај

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×