SLATKAR: ZALNO E DA SE ISMEVAS NA LUGE SO GOVORNA MAANA!Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

Генерални спонзори на Лазаров Подкаст се ДЕЛМАК и КРУСЕЛ :

https://www.krusel.mk/

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
03:50 Најава + спонзори
07:10 Најава на Слаткаристика
07:44 Големиот концерт
09:35 Неговата музика трае
11:00 Колку е горд на брзата распродажба на карти
12:42 Што да се очекува?
15:05 Историјата се повторува со Тони Зен
16:46 Зошто толку чекаа за соработка
18:44 Дали постоело его
22:10 Песна – Слаткар, Тони Зен и 2Бона
25:29 Помина долг период без хит
26:44 Која е формулата за да опстоиш 20 години
28:33 Лоши ситуации ради дткање
31:30 Доживувал булинг
34:10 Говорна мана, а пее
36:44 Не се родив со говорна мана
38:55 Првите јавни појавувања
41:05 Весна Петрушевска
42:35 Како се создавала музиката пред 20 години
46:20 Бизнис страна
49:25 Создава букинг агенција
51:55 Зошто ме поддржа кога сите ме плукаа
56:46 2Бона се револуционерен удар после нас
01:00:24 Pauza
01:03:10 Најава на Желе
01:04:30 Песната Нервоза
01:06:08 Запознавање на Желе и Слаткар
01:07:42 Имавме глупаво наследство од постарите
01:09:12 Аго е таткото на рапот во Македонија?
01:10:38 Одмор во бугарија
01:12:35 Слаткаристика Будало е процес од 15 години
01:14:49 Како се снимале спотови порано?
01:16:00 Не бркаа од дискотеки?
01:17:50 Од маалска приказна до најголем успех
01:19:50 Сите ми збореа зошто работам со Јован
01:21:34 Соработка со Јован
01:23:25 Бизнисот во нашата музика доаѓа од Јован
01:25:42 Создавање на Иноватива
01:27:02 Слаткар секогаш бил визионер
01:28:20 Период кога Желе следел од страна
01:30:00 Слаткар размислувал за повлекување
01:33:50 Почетоците на Желе во Иноватива.
01:34:45 Тајзи ни беше прв артист
01:36:48 Опсесија за работа
01:39:05 Конекција со Urban Records
01:40:45 Поради емоција се кршат најголемите работи
01:43:10 Таско не си ја прифати својата позиција
01:46:35 Грев е да фаворизираш артисти
01:47:58 Има ли надеж за новите артисти?
01:49:20 За успех мора работа
01:51:14 Дали се потребни пари за хит?
01:53:55 Првиот показател кога почнуваш да одиш надоле
01:56:26 Кај нас нема од кој да се земе пример
01:59:00 Работат со балкански ѕвезди
02:01:34 Прв настап на Voyage во Македонија
02:03:55 За успех се работи а не збори
02:07:55 Кога ќе згрешиме треба да си признаеме
02:10:20 Доделување гратиси за концерт
02:12:20 Летен подкаст

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×