MARIJA LUISA PROGOVORI ZA EKSPLICITNOTO VIDEO KOE I GO OBJAVIJA..Доколку сакате да го поддржите ПОДКАСТОТ можете со донација преку:
Paypal: https://streamlabs.com/lazarov1/tip
или Преку Super Thanks или Super Chat

»»»🖱️ SOCIAL MEDIA: 🖱️«««

»📷 Instagram: https://www.instagram.com/_lazarovv/”
»📷 Facebook: https://www.facebook.com/stefan.lazar…

Top Donators (SuperChat + Paypal):
1. Louie Mitrevski €340
2. Mandanata Slave Kostadinov €120
3. Konstandin $115
4. Zivko Janev €100
5. No Name €90
6. Louie Mitrevski €80
7. Boys €70

━━━━━━━━━━━━━
ПРАВИЛА НА СТРИМОТ !!
→ Не е дозволено !!

• Говор на омраза!
• Рекламирање!
• Спамање!
• Барање СУБСКРАЈБ!
• Пцуење!
• Расизам!

00:00 Најавна шпица
02:41 Четврта епизода на Bez Limit
06:10 Најава на гостинката, пејачката Марија Луиса
08:09 Минатото на Зоки и Марија Луиса
11:28 Која е Марија Луиса од Битола?
14:47 Марија, најозборувана пејачка на естрадата
17:32 Убави спомени од Битола, прва симпатија, прво работно искуство
21:10 Потребна е храброст да бидеш пејачка, почетоците на кариерата
29:09 Караницата со Тара Симов
32:35 Што е најважно за голем бакшиш? Непријатни случки од настапи
37:17 Идни планови, прва песна со Роберт Билбилов, концерти во Австралија
45:12 Мажите пејачи се почитувани, жените заработуваат повеќе
46:51 Песните на Цеца, стилот на Карлеуша
48:30 За пријателството со Давид Давидовски
49:47 Дали Марија Луиса е сама? – Ги носам во хотел, им плаќам да си одат!
54:10 Помлади неискусни vs. постари искусни мажи, секс во тројка
59:41 Непристојни понуди – приватни, професионални
01:01:00 Тоше – омилената секс играчка на Марија Луиса
01:04:49 Објавување на секс видео и последиците од токсичната врска
01:18:30 Прашања од гледачите
01:26:07 Мислење за OnlyFans, ставање на силикони, женети мажи, порничи
01:40:49 Голем бум со музика или селење во Грција, успехот на српската музика
01:48:49 Случката за пари од кеса со човекот од Авганистан
01:55:41 Мислење за Сани Гроздановска и помладите колешки
01:59:55 Глумење оргазам, предигра, доминација, фетиши
02:10:38 Dance Challenge во студиото
02:18:38 Каков тип на мажи сака Марија Луиса?
02:22:31 Марија Луиса за крај

Source

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×