24 анализа – Може ли стопанството да издржи 140 илјади административци?

Администрацијата се преброи – може ли стопанството да издржи 140 илјади административци. Ќе овозможат ли владините мерки – поголем економски раст.
Дебатаираат Даниела Арсовска, Сојуз на стопански комори, Павле Гацов – здружение на даночни и Миле Бошков, конфедерација на работодавачи.