ХVII сезона, I емисија Тема:Смртта на Војче Пендаровски

Две работи се апсолутно сигурни за секој први викенд, секој септември, секоја година!
ГП на Италија во Монца,и Старт на Миленко Неделковски шоу за таа сезона.
-Кога подобро ќе размислам Берни и Стефано не ми се баш така доследни ко мене.

ИЗВОР: Миленко Неделковски