Оливера Ќирковиќ во Јади Бурек септември 2021




Магдалена Стојмановиќ гостин и преведувач Промоција на автобиографските книги На Оља како член на Пинк Пантер и бегството од затворот.

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК