Александар Митовски – Анализа локални избори 2021 во Јади Бурек октомври 2021
За Инфомакс и нападите врз новинарите за време на изборниот поткуп говори Александар Митовски кој направи и анализа на првиот круг на …

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК