Category: Milenko Nedelkovski Show

ПЕТРОВЕЦ – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 25.01.2021 E23

ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

КАКО НАСТАНАЛ ЧОВЕКОТ – Миленко Неделковски Шоу 13.06.2008 S02 E30

Гости: Драган Песлач, Тино Дорич, Јерко Баришиќ ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

БУРЕК – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 18.01.2021 E22

ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

СОСТОЈБИТЕ ВО САД – Миленко Неделковски шоу, 15.01.2021 S16 E20

20-та епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

НАУЧЕН ПРИСТАП – ТРОЈА НЕ СЕ НАОЃАЛА ВО МАЛА АЗИЈА – Миленко Неделковски Шоу 29.02.2008 S02 E15

Гостин Маргарита Китан – Иваноска ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

РОДЕНДЕН – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 11.01.2021 E21

Vintage by Milenko ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЈУ СО НИКОЛА ГРУЕВСКИ – Миленко Неделковски шоу, 18.03.2013 S2013

Гостин: Никола Груевски – Претседател на Влада на Република Македонија ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

БРОД – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 03.01.2021 E20

ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

АМЕРИКА – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 02.01.2021 E19

ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More

САРАЈ – Миленко Неделковски Шоу – Vintage by Milenko 01.01.2021 E18

ИЗВОР: Миленко Неделковски

Read More