Category: Janko Jadi Burek

Магдалена Стојмановиќ во Јади Бурек јануари 2020

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Александар Николоски во Јади Бурек јануари 2021

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Каменот од Розета – Тентов во Јади Бурек 2008

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Како јас и ти!

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Масовно производство на вакцини против Ковид во Кина

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Ивана Наскова новогодишен настап Јади Бурек декември 2020

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

ЦРНО НЕБО документарец на македонската телевизија од 1973

Документарец посветен на загадувањето на воздухот во Скопје. ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

ДОНИРАЈ КОМПЈУТЕР – Борче Стаменов во Јади Бурек декември 2020

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

ТИТО – мојот претпоследен херој – Зоран Спасов Зоф во Јади Бурек декември 2020

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More

Христијан Мицкоски во Јади Бурек декември 2020

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК

Read More