24 анализа – Надежите на Македонија повторно се свртени кон Америка
Старата демократска Америка се враќа повторно на сцената со Џо Бајден и Камала Харис. Каде е на мапата Македонија? Надежите на Македонија повторно се свртени кон Америка. Америка со децении вложува напори во демократките процеси во земјава. Што Македонија испорача сето ова време?

Во 24 анализа дебатираа: Едмонд Адеми, советник за надворешна политика на премиерот Заев, Зоран Димитровски поранешен надворешно политички новинар и актуелен заменик министер за локална самоуправа и Лилица Китановска од Гласот на Америка на македонски јазик од Вашингтон.

24 Отворено