24 анализа – Интервју со министерката за култура, Ирена Стефоска
Во вечерашното издание на 24 Анализа гостуваше министерката за култура, Ирена Стефоска. Ова ќе биде нејзино прво телевизиско интервју откако е стапена на функција и ќе разговараме за иднината на културата и на уметноста во услови на пандемијата, во текот на 2021 година.

24 Отворено