Recent Videos

Што не е јасно? Кој ќе биде одговорен ако Македонија не добие датум за почеток на преговорите?

4 months ago1742158 0

Што не е јасно? (11.10.2019)

4 months ago1237222 0

ХОЛШТАЈН: ВО ДЕКЕМВРИ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ПРВИОТ МЕЃУВЛАДИН СОСТАНОК ЕУ – СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

4 months ago716623 0

ШТО НЕ Е ЈАСНО? САМОУНИШТУВАЊЕ: БУГАРИЈА ГО БРЗА ЗАЕВ, ПОДИЗВЕДУВАЧОТ НА НИВНИОТ НЕОСТВАРЕН СОН

4 months ago880731 0

Топ Тема 24.07.2020 Интервју со претседседателката на ДКСК Билјана Ивановска

4 months ago29127 0

Топ Тема 23.07.2020

4 months ago45988 0

Топ Тема: Дерковски за нецелосните приговори на политичките партии и хакерскиот напад 20.07.2020

4 months ago41999 0

ВМРО-ДПМНЕ и натаму бара рачно пребројување на гласовите

4 months ago4941 0

Алијанса за Албанците тврди дека на изборите гласале и мртви луѓе

4 months ago2701 0

Топ Тема презентација на изборните резултати

4 months ago7622 0

Топ Тема 12.07.2020

4 months ago1501 0

Топ Тема: Интервју со лидерот на Алијанса за Албанците Зијадин Села 10.07.2020

4 months ago1401 0

Топ Тема 10.07.2020 Интервју со лидерот на ДУИ Али Ахмети

4 months ago1261 0

Топ Тема 10.07.2020 Интервјуа со лидерите на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ, Зоран Заев и Христијан Мицкоски

4 months ago2011 0

Топ Тема 08.07.2020

4 months ago1451 0

Топ тема 07 07 2020

4 months ago1331 0

Топ Тема 06.07.2020

4 months ago1261 0

Топ Тема

4 months ago1312 0