Tag: АлфаТВ

ШТО НЕ Е ЈАСНО? ТЕЧАТ ЗАКОНСКИТЕ РОКОВИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДА (06.08.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева Гостин во студио: проф. д-р АСПАЗИЈА СОФИЈАНОВА – шеф на одделот за неонатална и педијатриска интензивна нега и терапија на Клиниката за детски болести и претседател на педијатриското здршжение на Македонија (06.08.2020)

Read More

ШТО НЕ Е ЈАСНО? ТЕЧАТ ЗАКОНСКИТЕ РОКОВИ ЗА ФОРМИРАЊЕ ВЛАДА (05.08.2020)

„Што не е јасно?“ со Катерина Гетева (05.08.2020) Гостин: МАРКО ТРОШАНОВСКИ – директор на Институтот за демократијa „Социетас Цивилис“ во Скопје ЛИЛЈАНА ПЕЦОВА ИЛИЕСКА – програмски директор за Здружение Импетус Скопје

Read More