S02 EP03 VINTAGE KANARSKI OSTRVI VULKAN Repriza tonski doteran

Поради вашите забелешки а наш пропуст во монтажата ви ја репризираме синоќешната емисија овој пат тонски дотерана.

ИЗВОР: Миленко Неделковски