ШТО НЕ Е ЈАСНО? САМОУНИШТУВАЊЕ: БУГАРИЈА ГО БРЗА ЗАЕВ, ПОДИЗВЕДУВАЧОТ НА НИВНИОТ НЕОСТВАРЕН СОН

38,112
Published on 09/15/2020 by

„Што не е јасно?“ со ЉУПЧО ЦВЕТАНОВСКИ
(15.09.2020)
гости: д-р НАТАША КОТЛАР – ТРАЈКОВА – историчар,
ИВАНКА ВАСИЛЕВСКА – пратеник од ВМРО ДПМНЕ

Tag

Add your comment