Јануари ќе биде најкритичен месец – Фокус


Министерот за здравство, Венко Филипче во вечерашното гостување на телевизија Телма рече дека најкритичен месец во однос на состојбата со корона вирусот ќе биде јануари. Тогаш, како што објасни Филипче, е период кога ќе заврши циклусот од два месеца кога луѓето ќе поминуваат повеќе време во затворен простор.

Сепак, тој вели дека полициски час на територија на целата држава нема да има. Можно е тоа да биде само во одредени населби или општини.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×