(ФОТО) Гвинет Палтроу се соблече гола на својот роденденИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Палтроу објавила фотографија на која што се гледа како стратешки позира во својата поранешна градина.

Во текот на викендот Гвинет Палтроу одлучила да го прослави својот 48-ми роденден на вообичаен начин, со објавување на гола фотографија на социјалната мрежа Инстаграм.

Таа добила многубројни коментари, а во описот на фотографијата напишала:

„Во ништо друго освен во моето роденденско одело денеска…“.

„Многу ви благодарам за роденденските желби и на коментарите на мојата фотографија“ – се заблагодарила таа.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×